Gratis julekonsert med Tore Halvorsen, også kjent som vokalist i Ole Ivars 1989–2018

fredag 9. desember 2022, 13.00 - 14.30

Informasjon

Julekonsert med Tore Halvorsen i sanitetssalen fredag 9.desember kl 13. Tore også kjent som vokalist i Ole Ivars 1989–2018 

 

Konserten er gratis og ope for alle, velkomen!

 

Siden Tore Halvorsen ga seg som frontfigur i Ole Ivars i 2018 har han vært landet rundt på kryss og tvers med konserter for eldre, med sanger fra en lang karriere i dette berømte dansebandet og fra plata si Godt å se deg igjen, som kom i juni 2020. I november og desember legger Tore for første gang ut på en egen adventsturne. Vi lover stor stemning når Tore byr på kjente og kjære julesanger, ispedd viser han setter pris på samt uforglemmelige slagere fra Ole Ivars.

 

Tore Halvorsen trådte sine barnesko i østerdalen,- nærmere bestemt Rendalen. Det fortelles at han som svært liten villig klatret opp på vedkassa for å synge for sine foreldre og naboer. Allerede der kunne man se sanggleden og kjærligheten til å opptre som skulle følge han igjennom livet og glede hele Norge. Mest kjent er Tore som vokalist og frontfigur i dansebandet Ole Ivars (1988-2018). Sanger som «Nei så tjukk du er blitt» og «Jag trodde englarna fanns» har satt seg i ryggmargen til folket og blitt allemannseie i landet vårt. Tusener har de spilt for og spellemannsprisene er mange. Tore løftet dansebandmusikken opp på det musikalske Norgeskartet, og han ble raskt anerkjent som en meget dyktig sanger og entertainer.

 

 

Mer informasjon:

karianne@khkulturverksted.no                                            Tlf 99723152

Ingunn.Snortheimsmoen@vestre-slidre.kommune.no        Tlf 97686757

Stad

Sanitetssalen på Sjukeheimen
 

Kontakt

Frivilligsentralen
 

Torill Trøen
Legg til hendinga i din kalender