Bli kjend med folk frå Vestre Slidre!

Her får du «helse på» nokre av dei flotte innbyggjarane i Vestre Slidre og lære litt om kva som skjer i bygda. Klikk deg inn på artiklane under for å lese meir. Velkommen til oss!

Musikk varmer ekstra i høstmørket, synes Caroline Eugenie Synvis (41).

Dei er kjente som Arni og Barni og formelt er det no A/B mur. Med utsikt mot Nøsen står Arni Thorsson og Bjørn Erik Johnsen og leiter etter skiferstein som skal passe inn i puslespelet dei legg på grunnmuren av hytta i bakgrunnen. Barndomskompisane har lenge drøymt om å starte noko saman. Etter at Arni og familien flytta heim til Valdres i vår, set dei no spesielt stor pris på «mimre-oppdraga» kor dei har moglegheit til å jobbe samen. Det er bare nokre månader sidan dei starta murmesterfirmaet A/B mur AS. Men, «det har eigentleg ligge i korta sidan vidaregåande», seier Bjørn Erik.