Miljøarbeidertjenesten kjempa om tittelen «Totens tøffeste»

En gjeng fra miljøarbeidertjenesten i Vestre Slidre ville utfordre seg som et team og meldte seg i år på et terrenghinderløp kjent som «Totens tøffeste».

Selve løypa gikk fra Gjøvik Gård, gjennom byen, Fjellhallen, ut gjennom en evakueringstunnel, over ruiner, klatrenett, vegger, skumsklie, bratte skråninger og elvekryssing til slutt. Med omlag 40 hindre ga arrangementet laget utfordringer som de sammen måtte mestre.

Utsagnet fra arrangøren er «Det å være tøffest handler ikke om hvordan du ser ut eller er trent, det handler om hvordan du tar utfordringer». Det harmonerer godt til verdiene og sammensetningen i gjengen fra Vestre Slidre kommune sin miljøtjeneste.

Deltagelsen ga mersmak så nå oppfordres alle ansatte i kommunen til å være med på laget til neste år. «Det å være tøff er nemlig noe du bestemmer deg for å være, her vil det gis utfordringer både psykisk og fysisk – og alle kan klare det!» hetes det fra arrangøren.