Orientering om utviding av barnehageplassar

Barnehagane i Vestre Slidre er så heldige å ha nok barnehageplassar til å dekke behovet  frå hausten 2024.

Kommunen har jobba med å finne ei midlertidig løysing for å sikre nok barnehageplassar dei kommande åra. Eit slikt tilbod er no utreia og bestemt.

Barnehagane blir utvida med to heile avdelingar; 36 plassar, f.o.m. nytt barnehageår 2024-2025.  Dette kjem i tillegg til den auka som vart gjort i Røn naturbarnehage ved nyttår 2023-2024.

Dei nye avdelingane blir knytt til det som i dag er Slidre kulturbarnehage (bygg A).  Avdelingane blir i nye modular i Viovegen 8, og har fått namnet Slidre kulturbarnehage bygg B.

Vi er no i gang med tilsettingar og gler oss over at mange ynskjer å vera med på laget å jobbe hos oss!  Styrarar og tillitsvalde har gjennomført intervju og jobbtilbod blir sendt ut i desse dagar. Det kjem meir orientering om tilsetting i barnehagane når det er relevant å gi ut informasjon om det.

Alle som har søkt om barnehageplass har fått tilbod, jf.  kommunens barnehagevedtekter.

Stine Mari S. Nordaas, Kommunalsjef helse og oppvekst
Kristin Bråten Tvenge, Styrar Slidre kulturbarnehage