Velkomen til frukostmøte i Vestre Slidre 14.09. Hugs påmelding!

Arbeidskraft er mangelvare i dei fleste distrikter om dagen, og gode håndverkarar / entreprenørar frå Valdres blir etterspurt av bedrifter og kundar over heile Østlandet. Korleis legg bedriften til rette for å ta vare på gode arbeidsfolk, trygge HMS-forhold og ikkje minst korleis får me fram at me tek bærekraft på alvor?

TID: 14. september 2021 kl. 08.00 – 09.30. Frukost startar kl 07.30

STAD: Valdres Sparebank sine lokaler, Slidrevegen 18

PROGRAM:

07.30: Mingling med frukost og kaffe

08.00: Velkommen v/ ordfører Haldor Ødegård

08.05: Innleiing av ny kommunedirektør Rolf Stalenget: kommunens ambisjon med å legge til rette for næringslivet

08.20: Investering i HMS v/tom Ranseth, Senior HMS leder, Hæhre entreprenør: God økonomi med god HMS

08.45: Miljøtankegang v/Joachim Nytun Volden, VSS Solutions: Vi er miljøsertifiserte. Kva betyr det for eigne ansatte – og for kunden i og utanfor Valdres?

09.00: Spørsmål og innspel frå salen

09.15: Eika forsikring, Frode Strøm Hagen og Morten Bergum: Fra tomt til ferdig bygg, økonomisk trygghet – om Forsikringsordringer og ansvarsforhold

Velkommen!

Påmelding til post@valdres-nhage.no

Eller ring Tone Ranheim på telefon 909 74 186  om du har spørsmål!