Vestre Slidre som arbeidsplass

Vestre Slidre er ein landbruks- og reiselivskommune i Valdres.

Vestre Slidre kommune - Klikk for stort bilete Kommunen er 464 km2 stor og har omlag 2 200 innbyggjarar. Vi har ei god skule i kommunen og vi har full barnehagedekning. Kommunen har eit rikt kulturliv med song, musikk og idrett. Vestre Slidre ligg vakkert til nær Jotunheimen. Det ligg til rette for aktivt friluftsliv - både sommar og vinter. Største delen av fjellområda i kommunen er statsallmenning. For jakt- og fiskeinteresserte byr dette på mange gode - som for eksempel fiske med garn og oter i alle vatn i allmenningen, og tilgang til småviltjakt. Det er god kommunikasjon til Oslo og Vestlandet via E-16, som går gjennom kommunen.

Det er ledig 100 % engasjement (med moglegheit for 50 % fast)  som ergoterapeut i Vestre Slidre kommune. Engasjementet er ledig frå d.d. og ut året. Den faste stillinga er evt ledig frå 1.1.20.

 

Søknadsfrist: 19.04.19

Kultuskole ledige stillinger 1

I «Vakre Varierte Valdres» er det seks kulturskoler som samarbeider tett. Det gjør at vi kan tilby attraktive arbeidsplasser og et kulturskoletilbud med stor bredde og høy faglig kvalitet. Ut av dette samarbeidet har det blant annet vokst et oppsiktsvekkende aktivt og levende strykemiljø.  

 

Søknadsfrist: 24.04.19

 

Vestre Slidre kommune har ledig 100 % fast stilling som byggesaksbehandlar. Stillinga er ledig frå 01.05.2019 ved etaten for landbruk, næring og teknisk etat (LNT), avdeling forvaltning.

 

Søknadsfrist: 22.04.19

 

KUNNE DU TENKJE DEG Å GJERA EIN JOBB SOM OPPDRAGSTAKAR – VI SØKJER DEG SOM ER PÅLITELEG, ENGASJERT OG POSITIV.


Ingen oppgitt søknadsfrist.