No skal alle små vassforsyningssystem registrerast

Innan 1. juli 2018 skal alle vassforsyningssystem vere registrert hos Mattilsynet. Dette gjeld og dei som er små, til dømes ein brønn som forsyner to hus med drikkevatn. Meir informasjon, og lenke til registreringsskjemaet, finn du på mattilsynet.no.

Kl. 16:16, 20. april: Det er gått to mindre jordras på oversiden av E16 ved Teigstolvegen i Lomen. Raset har ikke påvirket fremkommeligheten i området. Beboere i området er varslet om situasjonen.

Kommunen har vært på befaring i området og følger situasjonen videre. Geolog er kontaktet og vil være på stedet i løpet av fredag ettermiddag.

Sentralbordet i kommunen stenger hovednummeret (61 34 50 00) i lunsjpausen kl. 11.30-12.00.

Dei som treng hjelp frå servicetorget i same tidsrom kan framleis få det. Bruk bjella på disken om ingen er til stades, så kjem det nokon.

Endringa har trådt i kraft.

Barn fødd i 2012 skal starte i 1.klasse hausten 2018. Barn og føresette er velkomne til innskriving ved Vestre Slidre skule onsdag 7. februar. Alle vi er kjende med gjennom barnehagane får brev om tidspunkt. Andre må ta kontakt med skulen på telefonnr. 61345110.

Hugs å ha med opplysningar om personnummer til innskrivinga. Dersom nokon ikkje kan møte, ta kontakt med skulen.

Stolte bønder får blomar

Vestre Slidre kommune gratulerer Trine og Tom Andre Vistemyren med nytt mjølkerobotfjøs i Øyebygden. Sånne unge og driftige folk treng bygdene. Anne Marie frå landbrukskontoret og underteikna overrekte blomar og gratulerte på kommunen sine vegne.

Tekst: Eivind S. Brenna

Vi har fått nye nettsider for å gjere det enklare for deg å finne nyttig informasjon. Dei gamle sidene er borte og vi håper at dei nye sidene gjer det enklare å finne fram. Dei seks valdreskommunane har samarbeidd om utforminga av dei nye sidene, mens innhaldet er strukturert noko ulikt.