Barn fødd i 2012 skal starte i 1.klasse hausten 2018. Barn og føresette er velkomne til innskriving ved Vestre Slidre skule onsdag 7. februar. Alle vi er kjende med gjennom barnehagane får brev om tidspunkt. Andre må ta kontakt med skulen på telefonnr. 61345110.

Hugs å ha med opplysningar om personnummer til innskrivinga. Dersom nokon ikkje kan møte, ta kontakt med skulen.

bøndene

Vestre Slidre kommune gratulerer Trine og Tom Andre Vistemyren med nytt mjølkerobotfjøs i Øyebygden. Sånne unge og driftige folk treng bygdene. Anne Marie frå landbrukskontoret og underteikna overrekte blomar og gratulerte på kommunen sine vegne.

Tekst: Eivind S. Brenna

background-2937873_1920

Vi har fått nye nettsider for å gjere det enklare for deg å finne nyttig informasjon. Dei gamle sidene er borte og vi håper at dei nye sidene gjer det enklare å finne fram. Dei seks valdreskommunane har samarbeidd om utforminga av dei nye sidene, mens innhaldet er strukturert noko ulikt.